Introduktion

Mange år er gået siden Midtjysk Tip & Trailer Service A/S blev grundlagt i 1984. I 2004 markerede vi de første 20 år bl.a. ved at skifte navn til MTT Truck Center A/S.
Navneskiftet signalerer, at vore arbejdsopgaver har ændret sig i løbet af de tyve år, idag er hovedopgaverne service for lastbiler, samt alt inden for hydraulik.

Vi fremstår idag som et moderne servicecenter for transportmatriel. Vi klarer alle type opgaver, men med vægten lagt på nogle hovedområder:
 
 • Total trailer service, med vedligeholdelse og syn.
 • Service på forvogne af alle mærker.
 • Egen produktion af specialopbygninger, overflytning,
  ændringer og montering af halvfabrikata i alle mærker.
 • Helt færdige opbygninger af nye og brugte lastbiler,
  inkl. syn og indregistrering, hvis kunden ønsker det.
 • Reparation, service og opbygninger af kraner, hydraulikanlæg
  og udstyr på alle type lastbiler.
 • Rådgivning af kunder i forbindelse med køb af udstyr hos 3.
  mand. Herunder gennemgår vi specifikationer, udstyr og
  bestykning af kundens samlede køb.

Vi tror ikke på, at der i fremtiden vil være plads til mellemhandlere. I stedet vil alt salg komme til at foregå fra producent- og importørleddene, hvorfor vi også tilbyder vores assistance i denne nye struktur. Til gengæld tror vi også på, at der fremover vil være plads til en virksomhed som vores - vi er fuldt og fast overbeviste om det. Da vi grundlagde virksomheden for over 20 år siden, var der ikke mange, som spåede os en chance. Men skeptikerne tog fejl. Vi har ikke alene overlevet, men også præget udviklingen inden for vores fagområde. For eksempel med hensyn til åbningstider.

Vi er klædt på til den fremtidige udvikling i branchen!